וואו, כמה אני מחכה ליום הזה!!!
לצאת לפיקניק המיוחד של השנה, להיות עם המשפחה והחברים ולהנות מהרבה בשר על האש… ובטח כולם מחכים לסלטים שחני מכינה. מה שהכי מיוחד הוא שברגע שרק מתחיל היום ישירות מדליקים את האש בעזרת גריל גז, ועד שהוא לא מסתיים לא מכבים אותו… כמה אוכלים וכמה משמינים, כולם מתחילים לחשוב!
נכון, כמה שהיום הזה מקסים ומיוחד ככה גם מעייף, במיוחד שמעמיסים על הקיבה, בבשרים, סלטים, משקאות, פירות ולפעמים גם קינוחים, ביסקוויטים וגלידות פשוט מאד הרבה אוכל… הילדים מתרוצצים ושורפים קלוריות, ומה איתנו -ה"קצת" יותר מבוגרים??
מה שחשוב לעשות ביום הזה הוא לנסות כמה שפחות לקנות סלטים מוכנים! אם מתאפשר להכין בבית כי מה שיש בחנויות מכילים הרבה חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרים אחרים שיכולים להיות מזיקים ולרוב מעייפים. אני מעדיפה להכין את הסלטים בבית במתכונת של בריאות, איך?!. הסוד הקטן שלי הוא כשאני מכינה סלט ירקות למשל, לא מוסיפה מלח ושמן רק סוחטת קצת לימון, וכולם שואלים איך אני מכינה אותו!.
כשמכינים סלטים ליום הנפלא הזה תנסו כמה שיותר להפחית את כמות התבלינים במיוחד המלח והשמן, וכאשר מכינים את השיפודים לכל שיפוד להוסיף חתיכת עגבנייה, בצל, ופלפל ירוק או אדום של גמבה- זה יתן מראה יפה לשיפוד וגם יותר בריאות מאשר הרבה בשר.
מאחלת לכולם עצמאות שמח ...
מרחבי הרשת:
מטרנה – ערוץ יוטיוב
מטרנה באתר ויקטורי
מטרנה להזמנה
מטרנה באתר זאפ מרקט