אם אתם חובבי קפה מושבעים סביר מאד להניח שרכשתם מכונת קפה מקצועית ואיכותית לביתכם וגם סביר מאד להניח שהוצאתם על כך סכום כסף נאה, כך ששמירה על תחזוקת המכונה באופן תקין היא מעלה ראשונה שיש להקפיד עליה בכובד ראש אחרת כמו כל מכונה אחרת שלא מתחזקים כראוי היא תתקלקל ותיהרס. בדיוק מסיבה זו ריכזנו עבורכם מספר טיפים לתחזוקת מכונת הקפה המקצועית שלכם שיגרמו לה להחזיק מעמד לזמן רב יותר, להעניק לכם קפה בטעמים טובים יותר והכי חשוב להסיר כל זכר לבקטריות וחיידקים שמצטברים על חלקים מהמכונה כתוצאה מהזנחה. • יש לנגב באופן קבוע ותמידי אחרי כל שימוש את זרבובית האדים עם מגבת לחה ונקייה בכדי למנוע גם הצטברות חיידקים וגם למנוע מחלב שנקרש לחסום את יציאת האדים. • דאגו להחליף בתדירות גבוה את מטלית הניקוי שלכם כך שהניקויים אכן יהיו נקיים ולא ילכלכו יותר מאשר ינקו. • אחת לשבועיים נקו באופן יסודי את זרבובית האדים על ידי הכנסתה לכלי עם מים רותחים ונוזל ניקוי אשר מיועד לכך, השאירו את הזרבובית שם לפחות למשך שעה ולאחר מכן נקו היטב עם מים זורמים שלא יישארו כל שאריות של חומר ניקוי שעלול לגרום לטעמים שונים ואף להוות בעיה בריאותית. • נקו היטב את ידית החליטה לפני כל הכנת קפה כדי למנוע זליגת טעמים בין קפה לקפה. • פעם ביומיים שלושה נקו את ידית החליטה באופן יסודי עם מים חמים ולסיום העבירו כמה מנות אספרסו מבלי להכניס קפה רק כדי להעביר מים חמים בלחץ גבוה דרך ידית החליטה עד קבלת מים נקיים העוברים בה. • נקו אחת לשבוע את צינור הניקוז כדי למנוע סתימות. • נקו היטב את סל הסינון ומגש הניקוז.
מרחבי הרשת:
הוכרז האייפון הבא! הכירו את סדרת אייפון 14:
אייפון 14 – מכשיר פורץ דרך במחיר הזול ביותר בסדרת אייפון 14 החדשה
אייפון 14 פרו – האייפון המתקדם ביותר בסדרת הפרו
אייפון 14 פרו מקס – אייפון 14 עם מסך גדול במיוחד