אם יש לכם בבית מכונת קפה סביר להניח שאתם כבר מתפנקים באופן קבוע עם קפה טרי ואיכותי, אך אם עדיין לכם מקציף חלב שהוא חלק מהמכונה, שווה לדעת שאתם יכולים לקחת את חווית הקפה שלכם אפילו רחוק עם כמה סוגי קפה מעולים וטעימים ביותר. אז אם כבר יש לכם מקציף חלב במכונה, צאו לדרך, ואם עדיין לא – שווה בהחלט להתחדש באחד וכך תוכלו להכין את סוגי הקפה הבאים.
מקיאטו
סוג הקפה הנפוץ והפשוט ביותר להכנה עם חלב מוקצף. מקיאטו זו בעצם מנת אספרסו אחת שאליה מוסיפים כמה טיפות ספורות של חלב מוקצף ולא יותר. מצד האחד כל העוצמה של האספרסו, מצד שני רכות עדינה של מעט חלב מוקצף.
קפוצ׳ינו
קפוצ׳ינו זה בעצם מה שאנחנו קוראים לו כאן בישראל קפה הפוך שמכינים כמובן עם חלב מוקצף. אם אתם רוצים להכין לפי המתכון המדויק אז יש להכין שתי מנות אספרסו ולהוסיף אליהן 60 מ״ל של חלב חם ועוד 60 מ״ל של חלב מוקצף.
קורטדו
סוג קפה שאיננו נפוץ במיוחד כאן בארץ, אבל הוא בהחלט טעים ושווה לנסות אותו. מדובר על מנת אספרסו אחת שמוסיפים אליה מעט חלב פושר וכמה טיפות של חלב מוקצף.
לאטה
אחד המשקאות הפופולריים ביותר בקרב חובבי הקפה בעולם כולו וגם כאן אצלנו בישראל. מכינים אותו עם שליש כוס אספרסו ושני שליש כוס חלב מאודה ומוסיפים למעלה מעט חלב מוקצף ארומטי.
אלו הם סוגי הקפה הנפוצים שאפשר להכין עם חלב מוקצף וכמובן שישנם עוד סוגים רבים. באמצעות מכונת קפה עם מקציף תוכלו להכין בקלות קפה טרי, טעים ועשיר ולפתוח כל בוקר בכיף.
מרחבי הרשת:
רכב שיתופי – עם שלמה sixt share – הדור החדש של השכרת הרכב, השכרת רכב בשירות עצמי 24/7
מרחבי הרשת:
ראובן איליץ' – טוויטר: https://twitter.com/RIlyich
ראובן איליץ' – יזם טכנולוגי – חשבון לינקדין
ראובן איליץ' – פייסבוק