האהבה הגדולה שלי לבישול ולאוכל תרמה לי ולבני משפחתי ליותר בריאות ותזונה נכונה כך שגרמה לי לחפש קורסים מיוחדים בנושא התזונה, הכנת תפריטי אוכל כתזונה נכונה ובריאה ואפשרויות רבות של מתכוני דיאטה ובריאות, מה שהיה חשוב לי בקורסים מסוג זה הוא איך לשלב בין האוכל הבריא לאוכל הטעים בכך שאהפוך את האהבה הגדולה שלי למקור בריאות ולא מקור של שומנים, דבר שהפך לי את המטבח למעבדת ניסויים של מריכיב אוכל ומתכונים טעימים.
סודות שלי מוקדשים לכל מי שאוהב חיים בריאים. סודות אלו הם :
סוד ראשון והכי חשוב מבחינתי שרוב האוכל שאני מכינה מבושל בתנור או על אדים – לא משתמשת בסירי טיגון ואם כן אז בצורה בריאה ום קצת שמן קנולה.
הסוד השני: להשתמש בשמן קנולה ולנסות לשכוח ממרגרינות וחמאות.
סוד שלישי: להחליף את המיונז ביוגורט או לבנה דלת שומן- זה טעים.
סוד רביעי: להשתדל לקנות רק לחם מקמח מלא או שחור אפילו אם יעלה יותר כסף, בסוף הבריאות יותר יקרה.
סוד חמישי: בקניית גבינות ומוצרי חלב לנסות לבחור באלו שיש בהן פחות אחוז שומן.
הסוד השישי : לנסות להוסיף פירות כמה שיותר לעוגות שאתם מכינים ולא רק שוקולדים וממתקים, להחליף כמות של הקמח הלבן בקמח מלא ומומלץ להחליף את השמן במיץ תפוזים סחוט. ובמידה ואתם אובסיסיביים לגבי בריאותכם לאכול פירות במקום הקינוח.
הסוד השביעי : השתדלו לאכול כל בסיס יומי סלטים ושבכל סלט יהיו לפחות 5 ירוקות בצבעים שונים.
טיפ! לאהוב את מה שאתם מבשלים כי אחרת מה שתעשו לא יצליח. טיפ טוב נוסף הוא לנסות דיאטת מיצים, צום מיצים יעיל מאוד בניקוי רעלים ובאיזון מערכת העיקול. בכללי, מיצים מירקות ופירות טריים בהחלט יכולים להיות תוסף בריא וטעים לתזונה שלכם.
ושיהיה לבריאות!
מרחבי הרשת:
מטרנה – ערוץ יוטיוב
מטרנה באתר ויקטורי
מטרנה להזמנה
מטרנה באתר זאפ מרקט